Om oss

En smed med anor

Vi är ett CE-certifierat företag med smide och stålkonstruktioner som specialitet. Även om vi växer för varje år är vi såpass små att vi är flexibla och kan anpassa oss efter våra kunders önskemål och förväntningar. Vi hjälper byggbolag, bostadsrättsföreningar och statliga verksamheter och tar även mindre uppdrag åt privatpersoner och mindre företag.

När man är byggare är det centralt att hitta rätt underleverantörer att samarbeta med. Vår målsättning är att alltid göra allt för att kunden ska lyckas med sitt projekt. Därför arbetar vi alltid proaktivt för att lösa alla problem som kan uppstå. Vårt mål är att bli den bästa underleverantören att samarbeta med inom våra verksamhetsområden.

Våra smeder är välutbildade och mycket kompetenta i sitt arbete och har en stor yrkestolthet.  Företaget har alla utbildningar som krävs som till exempel svetsarprövningar, ID06, heta arbeten med mera.

Vi är oerhört noggranna med säkerhet och kvalitet och är certifierade enligt EN-1090-1 i utförandeklass EXC-3 och svetsstandard ISO 3834-2.

Är du intresserad av att vad vi gjort tidigare så kan du kontakta oss för referenser.

Vi innehar F-skattsedel.


smed  Stockholm

När du behöver en firma för smide