Stålkonstruktioner Stockholm

Stålkonstruktioner Stockholm

I vår verkstad kan vi ta fram stålkonstruktioner för byggföretag i hela Stockholm. Vi kan hjälpa byggare med stål som behövs för moderna byggnader. Våra stålkonstruktioner är mycket hållbara och lämpliga för större arbeten.

Vår långa erfarenhet inom stålkonstruktioner och byggnadssmide i Stockholm gör att vi kan utföra våra arbeten helt enligt kundens önskemål. Vi värdesätter alltid våra kunder och tar vara på alla möjligheter att utvecklas inom vårt område. Våra smeder har lång erfarenhet inom smidesbranschen och all erforderlig utbildning som krävs för att producera stålkonstruktioner av högsta kvalitet.

När det handlar om stålkonstruktioner kan vi erbjuda stål och rostfritt i de flesta utföranden. Vårt mål är att vara den bästa underleverantören till byggare och entreprenörer i hela Stockholm. Hör av dig för en kostnadsfri offert på stålkonstruktioner!


smed Stockholm stålkonstruktioner

Kvalitativa stålkonstruktioner från vår verkstad

Vi kan tack vare vår modernt utrustade verkstad ta ett helhetsansvar för stora och små stålkonstruktioner. Tack vare vårt breda kontaktnät kan vi få fram mycket stål på kort varsel och tillverka det du behöver i verkstaden. Detta ger oss full kontroll på hela arbetet.

Vi kan ge dig stabila och funktionella stålkonstruktioner, stor flexibilitet och snabb leverans med hög kvalitet.

Brett kontaktnät

Hos oss finns kompetens och kapacitet att producera och montera en rad olika stålkonstruktioner. Saknas ritningar så har vi ett brett kontaktnät av arkitekter och konstruktörer som kan hjälpa våra kunder.

Här är några av de stålkonstruktioner vi kan erbjuda våra kunder:

  • Trappor
  • Räcken
  • Grindar
  • Tak: entrétak, skärmtak och undertak
  • Stålstommar
  • Hisschakt
  • Avväxlingar

Stora fördelar med stålkonstruktioner

Materialet stål ger stora möjligheter. Man kan utföra påbyggnad eller ombyggnad, ett exempel på det är förstärkning i form av stålkonstruktioner.

En annan fördel med stålkonstruktioner är att man kan producera i mindre moduler som vi sedan kan montera på plats vid en större anläggning. Ett utmärkt sätt att hålla ner byggkostnaderna utan att tumma på kvaliteten. Vi bygger upp hela projektet i vår verkstad för att sedan slutmontera på plats.

Välkommen att kontakta oss – experten på stålkonstruktioner i Stockholm.

Skräddarsydda stålkonstruktioner i Stockholm