Stålhallar Stockholm

Experter på stålhallar

Vi har lång erfarenhet av att bygga stålhallar och kan erbjuda dig som beställare professionell hjälp hela vägen från ax till limpa. Vi hjälper dig att planera och projektera, vi tar ansvar över hela byggnationen och med tillverkningen av stål och andra byggdetaljer och vi ser till att den stålhall du behöver skapas utifrån dina förutsättningar, dina krav och dina behov.

Med oss vid din sida garanteras du en stålhall av högsta kvalitet och som står stadigt och säkert en lång tid framöver.

Vi arbetar alltid nära dig som beställare och du kommer hela tiden att hållas uppdaterad om hur projektet fortlöper. Ditt projekt är i trygga händer och detta oavsett vad din stålhall ska användas för, i vilken storlek den ska byggas och om du har några speciella önskemål, krav eller behov.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på stålhallar!


stålhallar Stockholm

Stålhallar för alla ändamål

Vi tillverkar konstruktioner för alla typer av stålhallar och bland tidigare beställningar kan man exempelvis se lagerlokaler, lantbruk, anläggningar för olika sporter samt bilhallar och industrihallar. Vi har en stor bredd av ramkonstruktioner och erbjuder utöver detta en stor flexibilitet som ger dig som beställare en möjlighet att skapa en stålhall som fullt ut fyller de behov du och din verksamhet har.

Nöjda kunder i hela Stockholm

Varje kund är unik och har unika krav. För oss innebär detta att vi hela tiden ställs inför nya utmaningar och där vi hela tiden tvingas utveckla vår verksamhet för att kunna möta kundens behov. Vi är lyhörda, flexibla och vi behandlar alla nya beställningar med lika stort fokus. Utöver detta så är vi professionella in i minsta detalj. Vi står bakom varenda svetsskarv och vi ställer lika höga krav på de underleverantörer vi anlitar som på den tillverkning vi sköter i vår egen verkstad.

Certifierad personal

Samtliga anställda hos oss är utbildade, certifierade och följer de branschregler som finns. Vi tummar aldrig på säkerheten och vi har som mål att alltid erbjuda perfekta lösningar till rimliga priser. Vi skapar, helt enkelt, stålhallar som står pall och som blir optimerade för kundens verksamhet - in på detaljnivå.

Stålhallar har många fördelar

Att bygga en stålhall är något som kommer med många fördelar. En sådan handlar om att det går fort från start till mål. Stål är ett tacksamt material att arbeta med sett till att det ger effektiva projekt. Vi bygger skelettet av stål och därefter så skapas en inbjudande ut- och insida med hjälp av andra material.

En annan fördel handlar om att möjligheten att förändra. Stålhallar är inte, om uttrycket tillåter, gjutna i betong: man kan alltid förändra, bygga ut eller på något annat sätt förändra en konstruktion för att den på ett bättre sätt ska möta de behov man har. Ett exempel på detta kan handla om de större stålhallar för lager som förvandlats till padelhallar runt om i Sverige.

Priset är en annan stor fördel med stålhallar. Det kostar avsevärt mycket mindre att välja att resa en hall med en stålkonstruktion än att göra det i ett annat material. Att det dessutom är hållbart är en annan stor fördel med stål som material i allmänhet och med detta som ram i en hall i synnerhet.

Genom att anlita oss för stålhallar så garanteras du kvalitet in i minsta detalj, lösningar för dina unika behov och en trygg resa hela vägen från start till mål. Kontakta oss redan idag så sätter vi igång med planeringen av din stålhall!

Skräddarsydda stålkonstruktioner i Stockholm